KWAKMAN – Almere

Rioolservice Ontstoppingdienst Almere

Wij komen direct 24 uur Service.

Uw riool, afvoer, douche, WC/Toilet of bad verstopt?

Wij komen direct naar u toe.

Hoge klanttevredenheid: 9,4
15 jaar ervaring
Spoed? Geen extra kosten.
Particulier en zakelijk.
Geavanceerd apparatuur en gereedschap.
Scherpe prijzen

24/7 direct spoedhulp

Erkende rioolexperts

Vakmanschap & garantie

Rioolservice en ontstopping

Ook bij u in de buurt

Zowel particulier als zakelijk

Wij werken in de gehele regio Almere (+25 kilometer).

Ontstopping of loodgieter nodig in?

Huizen, Naarden, Zeewolde, Blaricum, Eemnes, Lelystad, Laren, Bussum, Muiderberg, Hilversum.

Heeft u last van een verstopte riolering, verstopte afvoer of een verstopte toilet? Wat vervelend! Onze ervaren loodgieters willen u daar zo snel mogelijk van af helpen. Onze loodgieters zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar om u te helpen. U hoeft zich geen zorgen te maken over feestdagen of weekenden, want dan staan wij ook voor u klaar.

Wij beschikken over meerdere gecertificeerde loodgieters die jarenlange ervaring hebben. Hierdoor kunnen zij u snel helpen en is uw probleem voor u het weer weet opgelost. In de meeste gevallen wordt de reparatie gedekt door uw verzekering. Als u dit niet zeker weet, kunt u dit navragen bij onze loodgieter.

WC/Toilet ontstoppen

Afvoer ontstoppen

Gootsteen & riool

Last van een verstopte toilet, afvoer, gootsteen of riool? Wat vervelend! Wij willen u daar zo snel mogelijk van af helpen. U kunt ons dag en nacht bereiken. Wij sturen u meteen een ervaren loodgieter op om uw probleem te verhelpen.

loodgieter
  • Dag en nacht bereikbaar

    Ongeacht het tijdstip, wij helpen u graag!

  • 100% echte experts

    15 jaar ervaring, we lossen elk probleem op!

  • Transparante werkwijze

    Geen verassingen – prijsopgave vooraf.

Wij voeren alle soorten loodgieter werkzaamheden uit

Of het nou een verstopte toilet is, een lekkage is aan de pijpleiding op zolder – wij zijn u graag van dienst!

google reviews

WC of Toilet verstopt?

toilet is verstopt

Afvoer verstopt?

verstopte afvoer

Gootsteen verstopt?

gootsteen verstopt

Riolering verstopt?

riool verstopt

Verstopping in uw afvoer, riolering of toilet?

Een verstopping is niet alleen vervelend, maar ook nog eens hinderlijk. Neem direct contact op en wij sturen u één van onze ervaren loodgieters op. Onze loodgieters zijn werkzaam in Almere en de nabije omgeving van Almere. Heeft u last van een verstopping? Of wilt u een riool inspectie?

Schakel dan direct onze gecertificeerde loodgieter in!

Het is altijd ongelegen wanneer uw toilet is verstopt. Dit kan veel nadelen meebrengen. Niet alleen stankoverlast, maar ook mogelijke lekkages. Neem daarom direct contact op. Onze loodgieters gaan snel en netjes te werk.

Wij helpen u graag bij:

Verstoppingen

Rioolinspecties

Reparatie aan de riolering

Verstopte toilet

Onderhoud

Voor u zijn wij 24 uur bereikbaar!

Riool inspectie

Wanneer uw riolering of afvoer verstopt raakt is dat altijd vervelend. Onze experts helpen u hier graag van af. Of het nu om uw bad, toilet of gootsteen gaat wij helpen graag. Onze loodgieters zijn gecertificeerd en zijn rijk aan jarenlange ervaring. Hierdoor kunnen ze elk probleem snel oplossen. Onze loodgieters zijn werkzaam in Almere en omgeving.

Een toilet verstopping brengt veel narigheid met zich mee zoals ongemak, stankoverlast of lekkages. Een oorzaak is vaak vochtige doekjes of wc blokken. Wij kunnen uw probleem snel oplossen. Op ons kunt u rekenen.

Afvoer verstopt

Wat vervelend, uw afvoer is verstopt. Een verstopping in uw afvoer kan onder andere vieze geurtjes veroorzaken. Het is aanbevolen om meteen in actie te komen en een expert in te schakelen. Wij hebben meerdere gecertificeerde loodgieters in huis. Ook bij u in de buurt! Neem direct contact op.

Makkelijk karweitje

Wanneer de loodgieter komt kijken zal die eerst een diagnose opstellen. Hij zal kijken waar precies de ontstopping is begonnen en daarna een prijsopgave maken. Na uw akkoord begint hij met de reparatie. Een ontstopping van een afvoerleiding is vrij simpel. Dit doen onze gekwalificeerde loodgieters dagelijks.

Tevredenheid

Onze loodgieters stellen service en kwaliteit voorop. Wij zijn gespecialiseerd in elk soort verstopping. Onze loodgieters lossen dit dagelijks succesvol op. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Wij zijn zelfs beschikbaar in het weekend en op feestdagen. Ongeacht het tijdstip wij helpen u graag. Bij ons kunt u uitgaan van de beste service en kwaliteit. Op ons kunt u rekenen.

riool inspectie
verstopping
verstopte toilet

Het enige wat u hoeft te doen is contact opnemen, wij zorgen ervoor dat er met spoed iemand naar u toe komt het probleem voor u op te lossen. De prijsopgave krijgt u vooraf, zo weet u precies wat de klus zal gaan kosten en heeft u geen verassingen achteraf.

Teruggebeld worden door
de loodgieter?

Vul het onderstaand formulier in en de loodgieter neemt contact met u op.

Daarom kiest u voor ons!

Scherpe prijzen: tot wel 60% goedkoper.

Deskundige, gecertificeerde loodgieters

100% transparante werkwijze

Modern gereedschap en apparatuur

Werkzaam in uw regio

Spoed? Geen extra kosten

Wat zeggen onze klanten?

Erica Erica

“Ik twijfelde eerst of een ontstoppingdienst wel nodig was, maar de lekkage werd steeds erger – uit voorzorg toch maar contact opgenomen ze zijn op een zaterdagavond langsgekomen (dat wilde ik zelf) fijn dat jullie zo flexibel zijn.”

rating

Amanda Staring

“Met een speciaal cameratje heeeft de loodgieter de wasbak onderzocht! Wist niet dat zoiets bestond.

rating

Michelle

“Wat een redders in nood, mijn toilet was verstopt en de volgende dag verwachte ik bezoek van mijn schoonouders! Totale paniek natuurlijk, via Google deze ontstopping service gebeld en ze stonden binnen een uur bij mij op de stoep.”

rating

Familie Goedhart

“Gisteren gebeld en binnen 30 minuten was de loodgieter aanwezig. De andere loodgieter die ik had gebeld kon pas 2 dagen later komen. Met een verstopte riolering kunnenn wij in een familie van 6 personen daar niet op wachten. Wat goed dat jullie mensen direct helpen wanneer nodig. gr Marvin Goedhart”

rating

Restaurant liever anoniem

“Wij hebben een restaurant in het centrum van Almere en ook onze gasten gaan naar het toilet, weet niet wat er gebeurd was maar de toilet zat verstopt en veroorzaakte een enorme stank. Mezelf laten terugbellen door ontstoppingsdienst Kwakman (werd binnen enkele minuten al gebeld!!) en de loodgieter Bart was met pak en beet 40 minuten al bij ons op locatie. Probleem opgelost tegen een eerlijk tarief. Heel blij met de service en dat mijn verzoek direct serieus was genomen!”

rating

Michael89

“Afspraak gemaakt voor vandaag om 15:00, de loodgieter was er om 14:59. precies op tijd. Binnen 20 minuten was het probleempje bij ons in de badkamer opgelost. Pinnen was mogelijk bij de loodgieter, ik heb hier netjes een bon van gekregen.

rating

Gilberto Humming

“Zeker aanbevolen, de monteur heeft zijn klus netjes uitgevoerd, was vriendelijk, behulpzaam en heeft ons geadviseerd hoe we dit soort problemen in de toekomt konden voorkomen”

rating

Nathan van den Broek

“De loodgieter die bij ons is geweest was een meneer met verstand van zaken, ging direct aan de slag en had binnen enkele minuten al door wat het probleem was, heeft een rubbertje vervangen en de lekkage was direct opgelost.”

rating

Laat ook een review achter!